Кулінарний конкурс як платформа для зростання майбутніх професіоналів

24 квітня 2025 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся VII Полтавський регіональний кулінарний конкурс, який об’єднав талановиту молодь із різних куточків області та закладів освіти. У заході взяли участь вісім команд, серед яких п’ять представляли професійну (професійно-технічну) освіту Полтавської області.

Цьогорічне Гран-прі конкурсу здобула команда ДПТНЗ “Полтавське вище професійне училище ім. А.О. Чепіги”, продемонструвавши високий рівень професійної майстерності, креативність і сучасний підхід до кулінарного мистецтва.

До числа інших учасників від ЗП(ПТ)О увійшли команди Професійно-технічного училища № 4 м. Полтави, Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука, Регіонального центру професійно-технічної освіти м. Зіньків, Професійно-технічного училища № 54 смт Котельва Полтавської області.

Конкурс став важливою платформою для обміну досвідом, підтримки професійного розвитку та популяризації кулінарної справи серед молоді.

Бажаємо всім учасникам невичерпного натхнення, нових звершень у професійній діяльності, впевненості у власних силах та реалізації найсміливіших ідей. Нехай здобуті знання і досвід відкриють перед вами широкі горизонти успішної кар’єри, а кулінарне мистецтво стане справою життя, що приносить задоволення та визнання!

Інші записи