Феєричні емоції та неперевершений заряд енергії отримали присутні на V Полтавському кулінарному конкурсі «Творчі, вмілі, завзяті», який відбувся 18 травня 2021 року на базі ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі.
Дійсно творчі та завзяті були учасники конкурсу – представники ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі, ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А.О. Чепіги», Професійно-технічного училища № 50 м. Карлівка, Професійно-технічного училища №46 с. Лазірки Оржицького р-ну та Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчук. Оригінальні страви, чудовий смак та їх сучасна подача – вкотре демонструють високий рівень професійної підготовки робітників в закладах професійної (професійно-технічної)освіти Полтавської області.
Компетентне журі, до складу якого увійшли Люлько Микола, бренд-шеф ресторану «Aляска» (м Київ), Слинько Ольга, арт-кондитер (м Полтава) та Дмитренко Тетяна, методист НМЦ ПТО у Полтавській області, оцінили роботу конкурсанти та визначило переможців.
Ними стали команди:
І місце – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»;
ІІ місце – Професійно-технічного училища № 50 м. Карлівка;
ІІІ місце – ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А.О. Чепіги».
Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших творчих успіхів, всім командам зичимо не зупинятися на досягнутому та отримувати задоволення від улюбленої справи.
Разом з тим, висловлюємо слова подяки організаторам конкурсу – кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» за запрошення та можливість продемонструвати знання та вміння здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області на заході такого рівня, а також спілкування з професіоналами ресторанної сфери високого рівня.