ІІ обласна конференція до Міжнародного дня кухаря та кулінара

За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області 19 жовтня 2023 року відбулася ІІ обласна конференція до Міжнародного дня кухаря та кулінара „Підготовка кваліфікованих робітників ресторанного сервісу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти”.

До участі у заході були залучені педагогічні працівники ЗП(ПТ)О Полтавської області, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників ресторанного сервісу.

Спікерами конференції стали:

Ірина Долина, директор НМЦ ПТО у Полтавській області;

Наталія Карунна та Тетяна Ємченко, викладач та майстер виробничого навчання Полтавського професійного ліцею;

Світлана Курочка та Віта Вісич, викладач та майстер виробничого навчання Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука;

Ольга Федоришина, майстер виробничого навчання Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С. Макаренка;

Ірина Шевченко, майстер виробничого навчання ДНЗ „Решетилівський професійний аграрний ліцей ім. І.Г. Боровенського”;

Яна Осадча, майстер виробничого навчання Професійно-технічного училища №50 м. Карлівка;

Інна Ганонченко, майстер виробничого навчання Вищого професійного гірничо-будівельного училища;

Тетяна Рєпіна, майстер виробничого навчання ДПТНЗ „Професійний аграрний ліцей м. Кобеляки”.

Представлені напрацювання педагогів продемонстрували різноманітні аспекти підготовки кваліфікованих робітників у ЗП(ПТ)О, використання сучасних виробничих та педагогічних технологій, розвиток творчості та креативності здобувачі освіти, а також впровадження інновацій ресторанного сервісу в освітній процес.